شاید شما هم هنوز به فکر ترک این عادت غلط نیفتاده اید و با مصرف کاندوم تاخیری ، ژل تاخیری و یا حتی قرص مشکل انزال زودرس تان را ظاهرا بر طرف می کنید. اما باید بدانید این کار شما درمان نیست؛ شاید بتواند ضعف شما را بپوشاند اما این مشکل را برای همیشه حل نمی کند پس ممکن است زمان آن رسیده باشد که به این موضوع باندیشید که چطور جلوی خودارضایی را بگیرد. اگرچه غیر معمول است، اما خودارضایی مکرر می تواند باعث تحریک پوست و تورم آلت شود. در صورت بروز این مسئله ، ممکن است لازم باشد، ترک خودارضایی را در پیش بگیرید تا علائم را کاهش دهید.
بگذارید در ابتدا خودارضایی را تعریف کنیم و سپس به ترک خود ارضایی بپردازیم. خودارضایی به تحریک جنسی اندام جنسی خود، جهت برانگیختگی جنسی یا سایر لذتهای جنسی، توسط خودتان گفته می شود.
خودارضایی در بلند مدت می تواند صدمات سنگین و حتی در بعضی مواقع جبران ناپذیری به شخص بزند، هر چند بدلیل آنکه سن انجام خودارضایی معمولاً در دوران نوجوانی و جوانی است اکثر مشکلات جسمی و روحی پس از ترک خودارضایی از بین میروند اما خودارضایی صدمات جسمی و روحی به انسان میزند، پس ترک خودارضایی واجب است.

سیر تا پیاز خودارضایی و تاثیرات آن >>
ترک خودارضایی مانند ترک دیگر اعتیادهای رفتاری برای بسیاری از افراد کار آسانی نیست. خود ارضایی به عنوان یک عادت غلط و اعتیاد گونه بین تمام افراد و فرهنگها شایع است. هر عادت غلطی به مرور زمان میتواند باعث اعتیاد شود. خود ارضایی آسیبهای زیادی بر روی روان و جسم فرد خواهد گذاشت. عدم توانایی در کنترل میل به خود ارضایی باعث اختلال در عملکرد تحصیلی، خانوادگی، اجتماعی و شغلی میشود.
حال شاید برایتان سوال پیش بیاید که ساز و کار خودارضایی به چه صورت است؟ فرد با استفاده از ابزارهایی سعی در همانند سازی این عمل با رابطه جنسی حقیقی دارد. خود ارضایی در زنان نسبت به مردان کمتر شایع است، اما در هر دو جنس معمولا تا ارضای کامل میل جنسی ادامه پیدا میکند.
اما مطلب مهمی که در این باره باید بدانید این است که اعتیاد به خودارضایی همانند اعتیاد به مواد مخدر است ، خود ارضایی اولین پاسخ انسان به نیاز جنسی است ، هر چند برخی افراد نمیدانند کاری که انجام می دهند اسمش خود ارضایی است و نه برای نیاز جنسی بلکه برای ارامش این کار را انجام می دهند اما کم کم به آن معتاد می شوند و نمی توانند از آن دست بکشند و بعد از آن به ترک خودارضایی می افتند.
حتی اشخاصی که قصد ازدواج کردن را دارند و یا در شرف ازدواج کردن می باشند در صورتی که به خودارضایی معتاد هستند، خواهشا ابتدا ترک خودارضایی را برنامه هایشان قرار دهند و آن را عملی کنند، سپس به ازدواج کردن بی اندیشند و روی بیاورند. ترک خودارضایی هم مانند هر کار دیگری نیاز به پشتکار و همت دارد. فقط کافیست به خود بگویید من می توانم و با انجام یکسری راهکارها اقدام به ترک آن کنید. برای مثال از تنها ماندن ، پوشیدن لباس های تنگ و یا دیدن فیلم های تحریک آمیز جلوگیری بپرهیزید.
اما آیا به راستی برای چه می گوییم که قبل از ازدواج کردن، ترک خودارضایی را انجام دهید؟ چرا که زن مردی که عادت به خودارضایی داشته باشد از وجود هیچ زنی لذت نخواهد بود. بسیاری از اوقات می بینیم که همسر چنین مردانی از همه لحاظ کامل هستند و حتی در برآوردن نیازهای جنسی همسرشان هم کوتاهی نمی کنند اما مرد غرق در دنیای فانتزی و خیالی خود حالتی ایده آل را به تصویر می کشد و باعث بروز چنین انحرافاتی و در ادامه طلاق جنسی و عاطفی و در نهایت رسمی می شود.لذا اگر با وجود عادت به خودارضایی تصمیم به ازدواج گرفتید بدانید که به همسر خود به نوعی خیانت هم کرده اید!
بله خیانت. تصور کنید که احساس میکنید مدتی است همسرتان سرد شده و فکرش جای دیگری است.کنجکاو میشوید و خیال میکنید پای زن دیگری در میان است.گوشی موبایلش را چک می کنید اما خبری نیست!مرد سربه زیری است سر وقت به محل کارش میرود به موقع هم به خانه بر میگردد…تماس مشکوکی ندارد! خب خیالتان راحت میشود و با خود میگویید حتما مشغله کاری فکرش را به هم ریخته است اما بالاخره دستش برایتان رو میشود و میبینید همسر سر به زیر شما پشت رایانه اش با دیدن فیلم و عکس های پورن در حال خیانت به شماست…
بله این کار خیانت است زیرا ازدواج قردادی است میان دو نفر که به یکدیگر متعهد می شوند که هیچ گونه رابطه نامشروع و خارج از چارچوب معقول را انجام ندهند و اساس فلسفه ی ازدواج پایبندی دونفر به یکدیگر است.
متدد تضمینی برای تحریک جنسی زنان >>

اما برای ترک خودارضایی به راستی که یکی از بهترین روش ها ورزش کزدن است. به دنبال علاقه خود بروید در هر رشته ورزشی که به آن علاقه مند هستید وقت بگذارید، ورزش راهی مؤثر برای کاهش تنش و تمرکز مثبت انرژی است. فعالیت هایی مانند دویدن ، شنا و وزنه برداری می تواند بدن را تقویت کرده و اندورفین هایی را آزاد کند که باعث تقویت احساس بهزیستی می شود.
احساس خوشبختی و آرامش بیشتر ممکن است اشتیاق به خودارضایی را کاهش دهد.
و در راه ترک خودارضایی به خاطر بسپارید که داشتن یک راهنما خوب لازم است؛ پس برای حل مشکل و ترک خودارضایی خجالت نکشید. با اینکه ممکن است فکر کنید این یک رفتار سالم است اما در نهایت ممکن است به حدی برسید که نتوانید در مقابل میل به خود ارضایی مقاومت کنید. مشاوران و روانشناسان، افرادی هستند که در این زمینه آموزش دیدهاند و شما میتوانید برای حل این مشکل به آنها مراجعه کنید. سعی کنید تمام جزئیات مشکل خود را برای درمانگر توضیح دهید تا شرح حال کاملی از شما به دست بیاورد. روانشناس باید تاثیراتی که خود ارضایی بر زندگی شما میگذارد را بداند. مشاوره جنسی به شما کمک میکند تا به تدریج بتوانید این عادت دردسرساز را ترک کنید.
در پایان باید بگویم برای ترک خودارضایی هیچ چیز مانند روحیه خود شخص تاثییر گذار نخواهد بود، پس همواره سعی کنید اعتماد به نفس داشته باشید و بدانید که خواستن توانستن است.